Ta vare på deg selv! Her er tre gaver vi anbefaler

Det går endelig mot lysere tider.

Da passer det bra med en å lyse opp hverdagen med en gave til en du er glad i. Eller deg selv? Disse gavene vil gjøre godt for kropp og sjel.

Vinterferien er over for oss på Østlandet, og kroppen føles muligens litt mørbanket etter en vinterferie med langrenn eller lange dager i alpinbakken. Kanskje er du en av dem som slettes ikke har hatt ferie, men istedet har jobbet jevnt og trutt? Vi er mange som har måttet stå opp tidlig for å måke snøen unna bilen om morgenen.

Nå er det på tide å ta vare på seg selv. Og de du er glad i. Vi står på terskelen til mars, vinterferien er over og det er lenge til påske. Hva er det egentlig å glede seg til? Her er noen tips til hvordan du kan gjøre tilværelsen litt bedre, enten for noen du er glad i, eller deg selv.

Den perfekte gaven du kan gi noen akkurat nå kommer fra EXPAIN. De tilbyr produkter i topp kvalitet, som gir ordentlig massasje. Blant et spekter av produkter kan du velge akkurat det som passer til deg.

 

expain-logo-2

 

EXPAIN er et norsk selskap som utvikler teknologiprodukter mot smerte og ubehag. De har massasjeprodukter for skuldre, nakke, rygg eller bein – noe for ethvert behov. EXPAIN jobber hardt for å tilby produkter som skal gi en god massasje der og da, men også virke forebyggende mot smerter.

Sjekk ut våre favoritter, og trykk på bildene for å lese mer om produktene. Trenger du andre tips til gaver, er det bare å chatte med oss på Facebook.

Det er lite som er mer fristende enn en massasje av nakke og skuldre etter en lang dag. EXPAIN Relax Neck & Shoulders gjør jobben, og styres enkelt med én knapp.

Massasjeputen er i skandinavisk design, laget med tanke på å kunne ligge fremme hele tiden.

EXPAIN Relax Legs er laget for å ta vare på våre trofaste fotsoldater. Kalde føtter, stive legger eller såre fotsåler? Relax Legs gir både fot- og leggmassasje, og bidrar til økt blodsirkulasjon.

Dette ser kanskje ut som en vanlig pute? Nei du, den kan mer enn det. EXPAIN Relax Back er en massasjepute kommer med åtte forskjellige massasjehoder.

Velg mellom hard og myk massasje, eller skru av og på varmen med de diskrete knappene på siden.

Den drives av en sterk motor, og kan brukes på mange forskjellige måter. Den er selvsagt best egnet for å ha i korsryggen, men kan også både sittes og ligges på uten at den må gi opp av den grunn