Våre tips til Valentine’s Day

Valentine’s Day. Typisk amerikansk. Men litt koselig også? Uansett om du er singel eller i et forhold – her er våre tips til hvordan du kan feire 14.februar. 

Det virker som at vi nordmenn ikke helt har bestemt oss for hva vi synes om Valentine’s Day. Halloween har for lengst blitt akseptert i befolkningen, så det er nok bare et spørsmål om tid før Valentine’s blir omfavnet også. Nordmenn er ikke akkurat kjent for å uttrykke følelsene våre for ofte, så hvorfor ikke benytte sjansen?

Til kjærestepar (i gamle dar)

For de som har vært i et forhold over lang tid kan det være vanskelig å finne på noe nytt. Men det trenger det ikke være.

 

Dra på et kurs i massasje for par, og ta kvalitetstiden til nye høyder.

aqua10131-1470842566-calmar-aquanotes

 

Eller slå et slag for hverdagskjærligheten! Det er hverdagene det er flest av, men med denne vanntette notisblokken kan man overraske den neste som dusjer med en hyggelig hilsen.

Til de unge og lovende parene

Har du noen i kikkerten, eller har du nettopp begynt å date noen? Vi har forslag til valentinsgaver som ikke går for hardt ut.

 

Bli bedre kjent med daten din (og finn ut hvordan de fungerer under press). Ta dem med til AdventureRooms i Oslo, og bruk en time på å finne ledetråder, knekke koder og løse mysterier. Går daten dårlig må dere uansett ut innen 60 minutter.

Elsk deg selv

Er du singel? Ikke fortvil, den viktigste personen i livet ditt er jo nettopp DEG SELV. Help yourself before helping others. Du fortjener det.

massasje1473764222_Expain-RelaxNeck

 

Selv om du faktisk hadde hatt en kjæreste er det ingen garanti for å få massasje. Ta saken i egne hender.

Til den familien man velger selv — vennene

Uansett om du er i et forhold eller ikke, grip sjansen til å samle en gjeng du er glad i. Prat sammen, spis noe digg og feire de viktigste forholdene du har gjennom livet: Vennskap.

 

 

førsttil1474961583_Gameplay-mockup-wood-1

 

Spill et brettspill dere ikke har prøvd før. Førstemann til mølla er et norskutviklet reisespill, inspirert av Ticket to Ride, Den Forsvunne Diamant, og Monopol.

sjokf2c7088b071e26f7e4f7da726790e670

 

Du tenker at det kanskje er litt i overkant å dra med seg en sjokoladefontene? Tenk igjen – denne garanterer god stemning.

Lurer du på noe om produktene, eller vil du ha flere tips til gaver? Chat med oss i Glimty!