Smaken av sommer i vinterland

Her kommer den kalde, fine tiden. Eller?

 

Det er ikke alle som er like begeistret for skiføret i marka. Gjesteblogger Karoline gir deg sine tips til å lage sommer i februar.


 

Det er februar, værgudene har plutselig kommet på at det er vinter, og alle hjerter gleder seg. Eller vent, kanskje ikke alle. Kanskje er du, kjære leser, en av dem som lengter etter sommeren og sukker over tanken på at den fortsatt er så langt unna?

Da har vi eksempler på ting du kan gjøre som kan gi deg et snev av sommer i februar hjemme i din egen stue.

☀️ Lag en sommerlig spilleliste

 

Du kan bruke Spotify eller bare velge ut cd-er fra samlingen din, det er opp til deg. Uansett, det finnes et mylder av sanger man kan velge mellom, og som i sammenheng kan skape en spilleliste som gir deg følelsen av sommer og sol helt inn til margen. Det er noe med den rette musikken som kan gjøre alt lettere, selv på en litt grå februardag når vinteren føles uendelig.

81_TBFn7N_L._SL1500_grandeNyt musikken til det fulle: Skaff deg noen nye hodetelefoner med skikkelig god lydkvalitet. Det er få som kan matche disse fra Bose. Få trådløs lyd i topp kvalitet.

 

 

 

 

 

 

⛱ Arranger piknik

Kanskje har du et telt eller en fin kurv, og til og med et godt og mykt teppe? Kombiner alt dette, lag noen smørbrød og noe godt å drikke til — vips kan du ha piknik i stua. Og hei, du trenger hverken å bekymre deg for en plutselig regnskur eller et gjennomkoreografert maurangrep. Du kan ha med venner eller familie, eller være alene. Det velger du selv. Og så er det bare å kose seg! Eventuelt kan du sette på spillelista det forrige punktet inspirerte deg til å lage, og ha en skikkelig koselig happening som tryller vekk alt av vinterfrustrasjoner.

Snarveien til den umiddelbare piknik-følelsen er et stort piknikteppe. Dette indiske teppet pynter fint opp hjemme ellers også.

Sol ute, sol inne. Disse solbrillene er uknuselige, og den knallgule fargen er perfekt å lade opp til påsken med.

🍦Spis is

Selve definisjonen av sommer er for mange å spise is. Uheldigvis funker iskrem bittelitt dårligere utendørs om vinteren, men det er det ikke noe i veien for å fylle opp fryseren med det! En kjedelig søndag blir straks litt mindre kjedelig om man har et iskremlager på lur. Det kan være så enkelt som bare deg og en iskrem, og om  du vil ha noe annet som er kaldt og godt i stedet er for eksempel iste et fint alternativ. Uansett kan du fylles av noe som er kaldt og lindrende, og trylle vekk vinteren for en liten stund.

iskrem1470921311-midnightscoop_natural

 

Denne iskremskjeen gjør det lett som en lek å lage perfekte iskremkuler. Samtidig er den skånsom mot håndleddene. Gjør en god iskremopplevelse enda bedre!

bolle87059

Fyll en skål med iskrem, og drøm deg vekk til varmere tider. Dekorert med badenymfer er denne skålen perfekt til formålet.

Dette er bare et utvalg av alle mulighetene som finnes og som kan gjøre at alt straks kan føles litt mer sommerlig. For ja, det er fortsatt vinter med en gang man går ut i verden, men årstidsmessig sett kan stua di være et kapittel for seg selv. Og om et par måneder, når det virkelig er sommer helt på ekte, så vil den kanskje i større grad føles som et gjensyn. Ta sommeren imot med åpne armer, mens du smiler over hvordan dere møttes få måneder tidligere: I en verden av sofaer og stuebord, og enten is, piknik, sommerlig musikk eller andre ingredienser som bidrar til å skape smaken av sommer i vinterland.

Dette innlegget er skrevet av gjesteblogger Karoline Heldal-Lund. Sjekk ut hennes blogg her!