For vikingen i ditt liv

De siste årene har mennene i Norge bare blitt mer og mer skjeggete, men et flott skjegg kommer ikke gratis. Bli kjent med vår partner Fit for Vikings.

 Skal man ha et skjegg å være stolt av kreves det pleie og omtanke. Med gode produkter blir jobben mye enklere.

Fit For Vikings tilbyr håndlagde produkter til både glattbarberte menn og de med helskjegg. Produkter i høy kvalitet til pleie av skjegg og barter. Mannen bak er Hjörtur Scheving, en ekte viking fra Island. Han bruker bare naturlige ingredienser, og velger kun det beste for ansikt og skjegg.

Det som også gjør det litt ekstra kult er at alle produktseriene har navn hentet fra Island. Er det noe som er i vinden for tiden, så er det vel Island?

Her er noen av de produktene de anbefaler. Sjekk også ut tips til andre gaver i nettbutikken vår.

Shaving Oil

Uansett om han er glattbarbert eller har fullskjegg — shaving oil er essensielt for alle menn med skjeggvekst.

Shaving Oil fra Fit for Vikings sørger for å mykgjøre hårstråene og forbereder huden på barberingen ved å skape et beskyttende lag mellom barberhøvelen og huden. Barberhøvelen glir lettere, og gjør barberingen til en glatt opplevelse. Etter barberingen vil oljen også virke beroligende på huden.

Beard Balm

Med et flott skjegg følger det stort ansvar – til å holde det ved like. Med Beard Balm fra Fit for Vikings holder du skjegget på stell.

Beard Balm gjør det enkelt å kontrollere og style skjegget som du liker det, samtidig som det gjenoppretter skjeggets naturlige oljer, mykgjør og pleier både hud og ansiktshår.

Bruk gjerne Beard Balm i kombinasjon med olje til skjegget.

Beard Care Kit

Hvis du virkelig vil vinne hjertet til den skjeggete mannen er det denne produktpakken du skal gå for. Beard Care Kit inneholder olje, balsam voks og kam.

Beard Care Kit har åtte friske luktvarianter å velge mellom. Les mer om dem i nettbutikken vår.

Månedlig Tilsendt Beard Care Kit

En overraskelse i posten – hver måned! Her får han tilsendt alt han trenger for å holde stell på skjegget, i tillegg kommer det en liten overraskelse i pakken hver måned. Hver måned får man en ny duft, og minst fire av dem er eksklusive for månedsabonnementet.

Du kan velge hva settet skal inneholde. Det kan være kun olje og balm, eller du kan velge å få med en bartevoks i tillegg. Kanskje også en såpe til skjegg og body?

Kunne du tenke deg noen tips til andre typer gaver – kanskje til morsdagen for eksempel? Chat med oss på Glimty, vi hjelper deg med å finne den perfekte gaven.