På hytta i påsken? Her er brettspillene du bør ta med

Nå nærmer påsken seg med stormskritt, og mange tar turen opp til hytta. Her er våre forslag til brettspill som samler hele familien.

 

🎲 Kvalitetstid på boks

 

Brettspill er en sikker måte å få inn kvalitetstid med familien, uten forstyrrelser fra mobiler og andre skjermer. Legg bort elektronikken – gå for god, gammeldags brettspillmoro! Brettspill er faktisk mer populært enn noen gang før, med massevis av kule nyheter. Vi har samlet våre favoritter, som garanterer god stemning (garantien gjelder for øvrig ikke for dårlige tapere).

… Og glem selvfølgelig ikke påskeegg og kvikklunsj. ☀️

 

Klikk på bildene for å lese mer om spillet.

Speak Out

Dette er brettspillet som virkelig er i vinden i 2017. Mye fordi det er veldig gøy å spille, men også fordi de rare munnstykkene gjør seg veldig godt på bilder på Instagram og Facebook.

Ticket To Ride

Vi lover, dette brettspillet er skikkelig gøy for hele familien! Legg togruter gjennom Europa, og kom frem til målet først.

Settlers of Catan Jr.

Den populære klassikeren, i en utgave tilpasset barn! Strategi og moro i skjønn forening. Kåret til Årets Spill 2014 av VG.

Politisk Ukorrekt

Har du spilt Cards Against Humanity? Dette spillet er inspirert av det, er i norsk utgave, og handler om å sette sammen drøye setninger. Ikke for sensitive personer, men for oss andre er det veldig gøy.

Vil du har flere tips til brettspill, eller få hjelp til å finne en gave til noen du er glad i? Chat med Glimty på Facebook. Vi er alltid klare til å hjelpe deg! 🐤