10 gaver til verten

Er du invitert bort i selskap før jul? En liten gave til verten hører med.

Her er noen tips fra oss!

 

Klikk på bildene for å få vite mer om produktene.

1. Forkle fra Ferm Living

firmliving5509Den som trives blant grytene blir glad for et stilig, nytt forkle. Så kan han eller hun kokkelere så mye de vil, uten å tenke på at fintøyet blir skitnet til.

2. Kjøkkenhåndklær i dansk design

abc1Kjøkkenhåndklær designet av Arne Jacobsen er et fint innslag av dansk design på kjøkkenet. Og er en gave alle trenger. …Såfremt de har et kjøkken, selvfølgelig.

3. Kjøkkenhåndkle... med humoristisk sans

calorieshandkleFor den som er mindre opptatt av dansk design, og ikke tar seg selv så høytidelig kan dette kjøkkenhåndkledet falle i smak.

4. Dobbel ostekniv

josephjosephduoHvis du gir bort denne smarte, doble ostekniven fra Joseph Joseph blir du kanskje invitert tilbake på ost og kjeks senere?

5. Laptop-børste

haygrid_hayh013055045_0054Denne saken er her noe alle trenger. Laptop-børsten fra Hay sørger for å holde både skjerm og tastatur plettfrie. Stilig, praktisk – smart å ha enten i veska eller på skrivebordet.

6. Fyrstikkesketrekk

fyrstikkesketrekk2I disse mørketider ligger fyrstikkesken alltid fremme. Hvorfor ikke gjøre den mer dekorativ? Fyrstikkesketrekket finnes også i svart og i hvitt.

7. Refleksdusk

refleksduskgragulla12790_Alle vet hvor viktig det er å bruke refleks for å bli sett i mørket.

Denne refleksdusken er helt i tråd med trendene i år, og sørger for at du både er synlig og stilig i mørket. Om ikke dét er en omtenksom vertinnegave, så vet ikke vi.

8. Smykketre

smykketreEt smykketre kan brukes til å holde orden på smykkene, men også alt annet av småting som har en tendens til å slenge rundt i huset.

Det kommer også i flere farger.

9. Blomsterlysestake

blomsterlysDenne blomsterlysestaken i kobber gir et flott lysfall, og sørger for å skape en hyggelig atmosfære i rommet.

Så slipper verten å ta på seg ansvaret for god stemning helt alene.

10. Sjokolade

cielo12bitersny-2_2048x2048Ble du rådvill av alle tipsene?

Det er ingen skam i å velge tradisjonelt – med en boks sjokolade kan det ikke gå galt.

Denne sjokoladeesken er fylt med tolv eksklusive, Fairtrade-sertifiserte konfektbiter, produsert på den lille sjokoladefabrikken Cielo utenfor Trondheim.

Vil du ha flere gavetips? Chat med oss i Glimty, vi hjelper deg med hva det skulle være!